China LPG-tankervrachtwagen fabrikant

Aangepaste Truck&Trailer-Oplossingen om aan Uw Vereisten te voldoen!

Ongeveer ons

Hubei Weiyu Special Vehicles Co., Ltd
Hubei Weiyu Special Vehicles Co., Ltd
Hubei Weiyu Special Vehicles Co., Ltd
Hubei Weiyu Special Vehicles Co., Ltd
Hubei Weiyu Special Vehicles Co., Ltd
1 2 3 4 5

Hubei Weiyu Special Vehicles Co., Ltd

 • Is Speciaal Automobiel Co. van Hubeichengli, Ltd een professionele fabrikant  voor allerlei vrachtwagens en aanhangwagens in Suizhou-stad, Hubeiprovincie, China.

 • 1) Koppel snel voor om het even welk onderzoek in 24 uren terug; 2) Professionele suggestie en aanbeveling; 3) De lokale naverkoopdienst en verrichting opleiding.

 • Werd Speciaal Automobiel Co. van Hubeichengli, Ltd opgericht in 2004 en is in één van hoogste 3 speciale vrachtwagenfabrikanten in China gegroeid

 • Er zijn meer dan 100 technische personeelsleden van R&D, 5000 technische arbeiders die voor 30 verschillende types van workshops dienen…

Krijgen LPG-tankervrachtwagen & De Tank van gaslpg Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Grote Markt

 • Zuid-Amerika
 • Zuidoost-Azië
 • Midden-Oosten
 • Afrika

Type Business

 • Fabrikant
 • Handelsmaatschappij

Andere details

 • Merken : CLW, DONGFENG, SINOTRUK HOWO, FAW, FOTON, ISUZU, JAC, JMC
 • Aantal werknemers : 8000~9000
 • Jaarlijkse omzet : 40000000-50000000
 • Opgericht Jaar : 2004
 • Export pct : 20% - 30%

CLW-de groep wordt gevestigd in Suizhou-stad, Hubei-provincie, China met ongeveer 15 dochterondernemingen zoals Speciaal Automobiel Co. van Hubei ChengLi, Ltd, CLW-zware industrieco., Ltd, Speciaal het Voertuigco. van Hubei Weiyu, Ltd, het Bezit van Hubei ChengLi en Investeringsco., Ltd, de mirco-Lening van Suizhou ChengLi Co., Ltd etc. in en onroerende goederen, onderwijs, investering en enz. voertuig die vervaardigen verkopen.

 

Als één van de belangrijkste takken van CLW-groep, Co., Ltd van ChengLi zijn Speciaal Automobiel die, door het Ministerie van de Industrie en Informatietechnologie van China wordt benoemd, een groot fabrikant die allerlei speciale die voertuigen veroorzaken in hygiëne, olie en gas, de chemische industrie, bouw, vervoer etc. worden toegepast. Met gedeponeerd handelsmerk „CHENGLI“ en „CLW“ in China, heeft het bedrijf sterke zakelijke relatie met beroemde chassisfabrikant in China zoals DONGFENG, FAW, SINOTRUK, SHACMAN, CAMC, FOTON, ISUSU, JAC, JMC en enz. gevestigd.

 

Opgericht in 2004, is ChengLi in één van de grootste voertuigfabrikanten in China gegroeid en de top 500 particuliere ondernemingen binnen 14 jaar met stevige technologie, onberispelijke inspectie, gingen materiaal, vertrouwende kwaliteit en flexibele wijze van verrichting vooruit. Behandelend 300 hectare, bezit ChengLi 45 workshop en 9000 personeelsleden waarin meer dan 800 personen R&D-specialisten zijn en meer dan 5000 zijn technische arbeiders.

 

Wat meer, heeft het is de meesten van binnenlandse en overzee certificaten op voertuigen met succes, zoals certificaten van ISO9001-2008-kwaliteitsbeheersysteem, ISO 14001 milieubeheersysteem, OHSAS18001-bedrijfsgeneeskundigen en veiligheidsbeheerssysteem, CCC (het Verplichte Certificaat van China), GJB9001B-2009, Nationale Militaire Norm, voertuigenergie overgegaan - de besparing en milieuvriendelijk, ASME, ADR en zodat on.ChengLi bezitten productiekwalificaties in A2, C3, het drukvat van C3, vrachtwagen opgezette kraan, vrachtwagenkraan, brandvrachtwagens, nationale bewapening en ander speciaal materiaal. Meer dan 100 soorten producten wonnen het nationale octrooi en ChengLi werd geëerd als „high-tech onderneming“ en „CLW“ is vermeld als „Chinees beroemd merk“.

 

Als belangrijke voertuigfabrikant, Speciaal Automobiel Co. van ChengLi, kan Ltd vrachtwagens leveren als volgt,

Vuilnisauto

Watertankwagen

Brandstoftankwagen/oplegger

Ijskastvrachtwagen

Vrachtwagen opgezette kraan

Stortplaatsvrachtwagen

De vrachtwagen van de faecale/rioleringszuiging

Speciale schoonmakende vrachtwagen

Op zwaar werk berekende vrachtwagenkraan

Stadiumvrachtwagen

Concrete mixervrachtwagen

LPG-opslagtank/bobtailvrachtwagen/oplegger/steunbalkpost

De vrachtwagen/de aanhangwagen van het bulkpoedervervoer

Bulkvoer/padietarwevrachtwagen

De wegen onderhoudsvrachtwagen

Hoge hoogtevrachtwagen

LEIDENE reclamevrachtwagen

Straatvegervrachtwagen/schoonmakende vrachtwagen

Wrecker/Slepende vrachtwagen

 

China Hubei Weiyu Special Vehicles Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens